shutterstock_144900358

Kraamzorg op maat

Kraamzorg Mammaloe levert zorg op maat, binnen de mogelijkheden van het landelijke indicatie protocol. Wij zullen tijdens het uitgebreide intakegesprek in samenspraak met u een inschatting maken van de zorgbehoeften en wensen. Na de bevalling en tijdens de kraamweek kunnen wij de zorg opnieuw afstemmen, zo blijven wij zorg op maat verlenen.

Kraamzorg Mammaloe streeft ernaar tijdens uw kraamperiode 1 en dezelfde kraamverzorgende in te zetten. De planning van Kraamzorg Mammaloe zal zich ten alle tijden inzetten om de rust en regelmaat tijdens uw kraamperiode te bewaren door zo veel mogelijk dezelfde kraamverzorgende in te plannen. Dit kunnen wij echter niet altijd garanderen, aangezien wij bij onverwachte drukte, ziekte of verplichte rustdagen niet altijd in staat zijn om aan dit streven te voldoen. Wij zullen in dit geval zoveel mogelijk ons best doen om maximaal 1 wissel in te zetten zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Heeft u geen klik met de kraamverzorgende? Geen probleem, u kunt contact opnemen met de planning en wij zullen proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Het is voor ons belangrijk dat u met een goed gevoel terugkijkt op de geboden zorg.

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over onze kraamzorg?

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens kantoor uren (09:00 – 17:00). Indien spoed zijn 24/7 bereikbaar op: 06 14 63 84 82