Kraamzorg Mammaloe

Wat vinden de mamma's van onze zorg?

Wij kregen enorme en professionele hulp van onze kraamverzorgende Felicia. Ze beantwoordde al onze vragen over de pasgeborene, ze heeft veel kennis. Felicia doet haar werk met haar hart en onze baby voelde dat en kalmeerde heel snel bij haar. Ik had een lactatieprobleem dat snel werd opgelost met het belang van de baby en het mijne in gedachten. Felicia overlegde vaak en alle zaken met de verloskundige, ik vond dit erg professioneel!
Wij vinden dat Felicia erg lief is.

Beata, Marcin en Milan

header
image0

Mijn kraamweek was een top week met Cynthia ,Joanna en studente Seval. Ik voelde me vertrouwd bij jullie. Ik wou in het begin nog veel dingen zelf doen maar ze hebben me goed overtuigd dat ik rust moet nemen dat het wel goed komt. Ze hebben mij goed begeleid met borstvoeding geven en mijn goed gerust gesteld dat de stuwing minder gaat worden. Enz Verder hebben we veel leuke gesprekken gehad. De week is snel omgegaan het was ook veel te gezellig!

Annette

Felicia is een wandelend informatie boek , ze is super sociaal erg beleefd en weet wanneer ze een stap terug moet doen. Doet alles uit zich zelf verzorgd mij en mijn dochter perfect . Ik had haar nog paar weken in huis willen hebben maar aan alles komt een einde. Beau is ook een lieve meid maar die hebben wij maar kort mee gemaakt, maar die weet ook wat ze doet hoor. Beau is een lief en zorgzaam persoon en wanneer ze een maaltijd voor je maakt is het tot in de puntjes verzorgd. echt 2 geweldige meiden goed uitgekozen door Cynthia. Ik heb heerlijk van mijn kraam tijd kunnen genieten door jullie. Hartelijk dank!

Muna

Image
1

SUPER TEVREDEN !

Onze kraamverzorgende Bo was zeer behulpzaam en bracht rust en regelmaat in onze kraamweek . Het was voor mij heel belangrijk dat mijn borstvoeding zou lukken . Bo heeft mij hier met al haar kennis en tips heel goed in ondersteund .Ook mijn ontbijtje werd heerlijk elke dag verzorgd . Bo je bent een topper .

Maartje en Bas

Alkmaar

Ik vond de kraamweek geweldig. Misschien komt het ook wel door dat ik een hele goede bevalling heb gehad. Ik had ontzettend veel steun om mij heen en een hele goede kraamverzorgster waar ik lekker op kon rekenen. Ik ben snel herstelt en voelde mij ook goed toen wij helaas afscheid van elkaar moesten nemen. Kortom: een heerlijke kraamweek gehad waar ik ontzettend in ben verwend.

Hülya G.

Alkmaar
Kraamzorg Mammaloe

Deel ook jouw ervaring